Loading...
Ikona košíku Coșul este gol 0 0 lei
Loading
Coșul este gol
Cumpărați încă de  lei și primiți transport gratuit.

Proiector de contur - lucru potrivit pentru toți creativii

27.04.2022 12:15

Acest gadget pentru conturare va încânta toți copiii și adulții cărora le place să deseneze. Trebuie doar să alegi subiectul pozei, să-l ai pe ecranul mobil, acela îl pui pe suport și prin tablă să-l deseni pe hârtie.

Am cumpărat acest proiector la pentru nepoții mei, astfel încât aceștia să poată desena formulele și castelele preferate.

Mi-am cam amintit de vremea cu ani în urmă, când eram la vârsta de școală, când cu colegii ne dădeam memorialul. În memorial fiecare ceva a desenat și a semnat o dedicație. Pentru mine, ca persoană care nu știe să deseneze, a fost întotdeauna o groază.

Voiam ca imaginea să fie frumoasă, ca să nu arăt rău - dar chiar nu puteam să desenez. Așa că întotdeauna alegeam o poză într-o carte sau revistă, puneam hârtie pe ea și încercam să contur desenul pe geamul ferestrei. Uneori mai bine, alteori mai rău - dar a fost întotdeauna incomod. A fost necesar să țin întotdeauna modelul cu hârtie pe fereastră cu o mână și să desenați cu cealaltă.

Dacă aș avea acest proiector de contur în acel moment, nu aș mai fi nevoită să petrec clipe lungi la fereastră, dar aș putea contura în confort, aproape oriunde.

Totul este mult mai ușor cu acest proiector. De mică i-aș fi fost cu adevărat recunoscătoare pentru el.

De aceea am cumpărat acest proiector pentru nepoții mei. Este suficient ca ei să găsească pe telefonul mobil o imagine pe care doresc să o deseneze, fie că este o mașină, un castel sau poate un personaj preferat dintr-un basm - copiilor le place să deseneze cu acest proiector mult mai mult. Este ușor și copiii vor fi interesați de a desena, iar noi, adulții, ne putem alătura jucăuși - este distractiv, timp în care copiii își vor exersa motricitatea, își vor relaxa mâinile, își vor exercita concentrarea și imaginația. Și totuși totul este atât de simplu.

Tot ce trebuie să faci este să selectezi o imagine, să introduci telefonul mobil în suport, pe care îl poți plia ușor, să așezi placa de proiecție și gata. Copiii pot avea acest lucru mic cu ei oricând, oriunde, chiar și în sala de așteptare a medicului, la fel ca acasă.

Dar, să fiu sinceră, nu este doar pentru copii.

Chiar și adulții pot redesena ceea ce îi interesează de pe telefonul mobil, fie că este vorba despre un design de rochie, un model pentru broderie, ac, sau croșetat, sau pur și simplu mandale pentru colorare și relaxare. Dacă ați căzut sub vraja picturii pe pietricele - veți găsi și aici multe modele și teme.

Articolul a fost scris pentru tine de clienta noastră Jana