Loading...
Ikona košíku Coșul este gol 0 0 lei
Loading
Coșul este gol
Cumpărați încă de  lei și primiți transport gratuit.

Recenzii la hamsterul vorbitor

11.03.2022 21:57

Dragi cititori, în articolul de astăzi am dori să vă prezentăm un hamster vorbitor interactiv, care nu este doar un cadou ideal de Crăciun, ci și o jucărie distractivă pentru copii și adulți.

Un cadou grozav pentru copii? Hamster interactiv vorbitor!

Am ales acest hamster ca un cadou pentru nepot care învață să vorbească. Este o jucărie grozavă pentru copii, dar trebuie să spun că este bună ca și distracție pentru noi, adulții, de exemplu la o petrecere. În timp ce stăteam cu prietenii, am avut un hamster și, apropo, ne-am distrat destul de mult. Ne-am distrat atât de mult încât ne durea stomacul de râs.

Hamsterul interactiv este o jucărie care îi va face pe copii fericiți prin repetarea cuvintelor după ei. Când hamsterul repetă cuvântul, dă din cap (și așa puțin din tot corpul). Este foarte distractiv pentru copii. Jucăria vorbește cu ei, iar copiilor le place. Îmi place și mie ca adult - pe lângă joacă, copiii învață să vorbească atunci când folosesc hamsterul. Învață să pronunțe corect cuvintele și își exersează vocabularul.

Hamsterul interactiv va ajuta copiii cu primele cuvinte

Mulți copii au defecte de logopedie și trebuie să exerseze acasă diverse cuvinte recomandate de un logoped.De obicei, acest lucru nu este foarte distractiv pentru copii. Dar când acele cuvinte le spun jucăriei, este distractiv pentru ei. Copiii exersează vorbirea prin joacă și nici nu știu de asta. Hamsterul este drăguț, are o blană moale de pluș, care atrage direct ca să îl mângâii.

Are doar 15 cm este ușor.  Este ușor de luat pentru copii - chiar și cei mai mici copii se pot juca cu hamsterul, chiar dacă nu vorbesc. Dacă nu doriți ca hamsterul să repete - opriți-l și copiii se pot juca cu el ca un animal de pluș.

Jucăria funcționează cu 3 baterii AAA (nu sunt incluse).

Hamsterul vorbitor interactiv este un tip grozav de cadou pentru copii, precum și un cadou amuzant pentru adulți - de exemplu pentru un coleg de serviciu. Copiii se pot juca singuri cu hamsterul, dar și noi, adulții, ne putem implica în joc. De exemplu, atunci când exersați vorbirea și pronunția corectă a copiilor. Hamsterul va fi prietenul fiecărui băiat și fată. Drăguț și mereu gata să vorbească și să îmbunătățească starea de spirit a tuturor.

Hamsterul vorbitor interactiv este exact genul de jucărie care te va face să te distrezi mult fără a fi nevoie să coste mii de lei. Puteți comanda un hamster maro de aici și un hamster gri de aici.