Loading...
Ikona košíku Coșul este gol 0 0 lei
Loading
Coșul este gol
Cumpărați încă de  lei și primiți transport gratuit.

Becul LED cu imitație de flacără - fă-ți casa mai confortabilă

11.03.2022 21:57

Iarna este deja lungă, toți așteptăm primăvara, iar oboseala de primăvară începe să se vadă puțin. Stresul ne atacă din toate părțile și trebuie măcar să creăm o atmosferă calmă și plăcută acasă. Din ce în ce mai mult, avem nevoie să ne odihnim, să oprim stresul și să ne relaxăm o vreme în liniște, cu aceasta ne poate ajuta nu doar să creăm o atmosferă plăcută becul LED YO-2, 5W - imitația flăcării.

  • Doar scoateți becul din cutie, înșurubați-l, porniți-l și bucurați-vă de atmosfera plăcută.
  • Becul este economic – becul LED
  • Doar avertisment - soclul becului este E27 - acesta este soclul mai mic. Prin urmare, atunci când cumpărați o lampă sau o lanternă potrivită, gândiți-vă la dimensiunea bazei.
  • Lumina LED este plăcută ochilor, becul LED este economic.
  • Becul LED are trei moduri de iluminare imitație a flăcării, stingere și iluminare lentă și lumină constantă.

Așadar, dacă simți că trebuie să te „stingi” și să te relaxezi – becul LED care imită lumina unui foc este ideal pentru o astfel de relaxare. Lumina pâlpâitoare poate induce o senzație de bine și relaxare. Te simți brusc mai confortabil. Dacă doriți lumină clasică - schimbați doar becul.

Sunt foarte mulțumită de becul cu imitația de foc. Acum, ori de câte ori simt că trebuie să mă relaxez, aprind lumina cu acest bec minunat. Apoi doar să închid telefonul, să redau muzică sau să eau o carte și mă simt grozav. Dacă și tu simți că vrei să te relaxezi de toate grijile tale, îți recomand cu adevărat această relaxare.

Articolul a fost scris pentru tine de clienta noastră Jana