Loading...
Ikona košíku Coșul este gol 0 0 lei
Loading
Coșul este gol
Cumpărați încă de  lei și primiți transport gratuit.

Recenzii la tablda de desen Magic Pad

11.03.2022 21:56

Tablă de desen pentru copii Magic Pad

Vara se apropie încet de sfârșit. Copiii se întorc acasă din vacanță și trebuie să vă pregătiți cu un program divertisment. Pentru toți copiii este excelentă pentru distracție și exersare a scrierii și a numărării tabla de desen Magic Pad.

Tabla este potrivită pentru copii de la 3 ani.

Este de fapt o ramă ușoară din plastic umplută cu o tablă, pe care se poate scrie cu un marker.

Pachetul include 3 markere neon, fiecare marker are 2 culori - un total de 6 culori.

Rama are spațiu pentru 3 baterii AAA, care luminează creațiile copiilor, care arată imediat puțin diferit la culoare. Pot fi selectate până la 6 culori de iluminare de fundal. Desenul începe imediat să lumineze cu culori neon - copiilor le place foarte mult. După desen, nepoții pleacă întotdeauna acolo unde este întuneric și examinează imediat cum arată imaginea lor într-o lumină diferită.

Tabla este potrivită fie pentru desenul clasic, fie pentru exersarea a ceea ce copiii au învățat la grădiniță sau la școală.

Cei mai mici copii pot colora imagini pretipărite sau pot combina numere și puncte într-o imagine. Copiii mai mari și școlarii mici pot începe să practice ceea ce au uitat în vacanță.

Pentru ce este tabla de desen Magic Pad potrivită?

Pe tablă, copiii pot exersa scrisul și numărarea. Este mai distractiv pentru ei decât să scrie pe hârtie clasică. Dacă ceva nu merge bine, o șterg doar cu o cârpă și merg mai departe. Îmi place, datorită tablei avem un consum mult mai mic de hârtie, salvând astfel natura.

Pachetul include, de asemenea, litere pretipărite, exemple sau imagini distractive de colorat. Pentru că copiii desenează pe tablă, nu direct pe hârtie, imaginile sunt refolosibile.

Datorită materialului - plastic ușor - puteți lua această tablă grozavă pe care copiii să o deseneze în mașină (sau într-o călătorie, oriunde). Copiii pot picta și în timpul conducerii, așa că călătoria cu mașina este mai bună pentru ei.

Când copiii nu se mai bucură de șabloanele care sunt incluse în pachet, puteți imprima cu ușurință mai multe de pe Internet. Există atât de multe posibilități de distracție.

Îmi place foarte mult când o jucărie nu este doar un lucru cu un singur scop, ci când copiii învață ceva folosind-o. Desenul în sine încurajează imaginația copiilor și eliberează mâna copiilor - acest lucru este necesar pentru scris la școală. Pe masă, copiii pot învăța și - să scrie litere și să numere exemple. Deci, pe lângă joacă, copiii chiar învață într-un mod distractiv. Copiilor le place să învețe distractiv - o iau ca pe un joc și nu le deranjează deloc să învețe.

Videoclip cu tabla de desen Magic Pad

Dacă sunteți interesat de tabel, vedeți-l sau cumpărați-l făcând clic aici: Tabla de desen Magic Pad de pe e-shop-ul Numai-cele-bune.ro

Verificați categoriile de jucării interactive, jucării educaționale și desen și accesorii.

Articolul a fost scris pentru tine de clienta Jana