Loading...
Ikona košíku Coșul este gol 0 0 lei
Loading
Coșul este gol
Cumpărați încă de  lei și primiți transport gratuit.

Transport și plată

Moduri de transport

Servicii de curierat Cargus (25 lei) / FAN Courier Express (29 lei)

Curierul va încerca să vă livreze comanda la 2-3 zile lucrătoare de la predare la transport din depozitul nostru. Veți fi informat despre timpul aproximativ de livrare prin SMS sau e-mail. Comanda poate fi plătită transportatorului la livrare numai în numerar.

Serviciu de curierat GLS – 37 lei

Curierul GLS va încerca să vă livreze comanda la 2-3 zile lucrătoare după expediere. Data livrării va fi anunțată printr-un mesaj SMS și un e-mail cu un interval de 3 ore. Comanda poate fi achitată transportatorului în numerar sau cu cardul de credit. Comenzile mari pot fi livrate numai de către transportatorul GLS. Expedierea poate fi redirecționată către punctul de distribuire GLS ParcelShop.

Serviciu de curierat SAMEDAY – 27 lei

Curierul va încerca să vă livreze comanda la 2-5 zile lucrătoare de la predare la transport din depozitul nostru. Veți fi informat despre timpul aproximativ de livrare prin SMS sau e-mail. Comanda poate fi plătită transportatorului la livrare numai în numerar.

Punct de distribuire Coletăria/Packeta – 23 lei

Comanda va fi gata de preluare în termen de 3-5 zile lucrătoare după ce a fost trimisă la punctul de distribuție Coletăria/Packeta la alegere. Selectați sucursala de lângă formularul de comandă. Rambursarea la livrare poate fi făcută numai în numerar la momentul emiterii. Sosiți la punctul de distribuție după ce ați primit un mesaj SMS sau un e-mail cu o parolă pentru a prelua expedierea.

Datele de livrare declarate nu sunt obligatorii și se pot modifica din cauza efectelor sezoniere.

Moduri de plată

Ramburs – 8 lei

Veți plăti bunurile la primire în numerar sau cu cardul de credit.

Plata imediată cu cardul – GRATUIT!

Veți fi redirecționat către gateway-ul de plată Comgate (vă rugăm să vă asigurați că ați activat plățile online cu cardul).

Ce este ramburs?

Numerarul la livrare este o metodă de livrare a mărfurilor în care destinatarul plătește mărfurile numai către curier sau livrarea poștală la primirea mărfii.

Ce nu este ramburs?

Rambursarea nu înseamnă că bunurile vor fi livrate direct la adresa dvs. De exemplu, dacă alegeți „Coletarie + ramburs”, va trebui totuși să mergeți la sucursala selectată a curierului pentru marfă, unde veți plăti marfa la primire.

Care transportator este cel mai rapid?

Nu există un răspuns clar la această întrebare, viteza tuturor operatorilor de transport este comparabilă, deci alegerea depinde în totalitate de dvs.