Loading...
Ikona košíku Coșul este gol 0 0 lei
Loading
Coșul este gol
Cumpărați încă de  lei și primiți transport gratuit.

Returul marfei

Cum să procedați astfel încât totul să meargă cât mai repede posibil:

  1. Contactați-ne prin e-mail la info@zaparkorun.cz sau prin formularul despre intenția dvs. de a vă retrage din contractul de cumpărare. Dacă motivul returnării mărfii este un defect funcțional sau o deteriorare a produsului, vă rugăm să menționați acest lucru în e-mail.
  2. În e-mail, vă rugăm să precizați numărul comenzii dvs. - citați în mod ideal unul dintre e-mailurile anterioare trimise despre primirea sau trimiterea comenzii și numărul de cont pentru rambursare.
  3. După primirea e-mailului, vă vom procesa solicitarea și vă vom trimite o confirmare a primirii acesteia la e-mail împreună cu adresa de livrare. Solicitarea va fi procesată în zilele lucrătoare în termen de 24 de ore de la primirea acestei.
  4. Imprimați confirmarea trimisă prin e-mail și introduceți-o în expediere înainte de a o trimite. Vă rugăm să împachetați mărfurile în mod corespunzător, astfel încât să nu poată fi deteriorate în timpul transportului.

Adresa de livrare a bunurilor returnate:

Zaparkorun s.r.o.
V Honech 690
250 67 Klecany
Republica Cehă

După livrarea expedierii la depozitul nostru, vom verifica și vom emite o notă de credit, pe care o vom plăti apoi în contul dvs.