Loading...
Ikona košíku Coșul este gol 0 0 lei
Loading
Coșul este gol
Cumpărați încă de  lei și primiți transport gratuit.

Cum să te protejezi eficient împotriva căpușilor?

27.04.2022 12:13

Vara începe în sfârșit și așa că ieșim în natură mai des ca niciodată. Îmi place foarte mult să mă plimb printre copaci înfloriți. În special, magnoliile și sakura fascinează pe toată lumea din orașul nostru (inclusiv și pe mine). Frumusețea roz a florilor oferă tuturor energie și bună dispoziție. Copacii înfloriți sunt pur și simplu minunați. Îmi plac foarte mult și plimbările pe luncă și prin pădure. Este o relaxare minunată, să te bucuri din nou de natură după o iarnă lungă. Îmi iau multă bună dispoziție și bucurie de suflet din aceste plimbări frumoase.

Dar adesea iau mai mult decât atât. Aduc uneori acasă căpușe din iarbă. Și asta nu mai este atât de grozav. Recent, sunt tot mai multe căpușe purtătoare de boala Lyme (Borelioza) și alte boli neplăcute. Chiar nu mi-ar plăcea asta. Căpușele sunt paraziți neplăcuți care nu aleg de cine să se atașeze. Căpușele sunt aduse acasă nu numai de noi, adulții, ci și de copii și adesea de animalele noastre de companie. Recunosc că am o atitudine foarte negativă față de toți astfel de „monștri”. Mi-e groaznic de frică de ei. Mi-e și frică - adică nu mi-e frică de căpușe, ci de bolile pe care le poartă. M-am aprovizionat cu brățări repellente împotriva căpușelor și țânțarilor.

Brățările sunt de la e-shop-ul Numai-cele-bune.ro. Brățările repelente sunt realizate din silicon - sunt flexibile și se adaptează la orice mărime.

Ingredientele naturale (citronela, lavanda și muscata) acționează ca un repelent pentru insecte.

Variantele de culoare în care puteți cumpăra brațara sunt: ​​galben, roșu, albastru și verde. Culorile pot varia în funcție de oferta curentă.

Sunt foarte mulțumită de brățări. Mirosul de citronellă nu mă deranjează în niciun fel când îl port, mărimea mi se potrivește - nu apasă nicăieri.

Brățările anti-căpușă chiar funcționează - până acum nici eu, nici nepoții mei nu am adus o singură căpușă din călătoriile și plimbările noastre. Sunt foarte fericită pentru asta. Brățările sunt atât de flexibile încât copiii nu trebuie să le poarte în jurul mâinilor, ci mai degrabă în jurul picioarelor peste haine - protecția este și mai bună pentru ei.

Dacă, ca mine, nu vrei să te ocupi de îndepărtarea căpușelor, sau chiar de unele boli neplăcute, pe care le poartă căpușele, încearcă aceste brățări grozave din silicon. În sfârșit, ne putem bucura de plimbări plăcute de primăvară cu nepoții noștri, plimbându-ne și alergând pe iarbă, și nu trebuie să ne facem griji pentru paraziți.

Am găsit de curând un articol pe internet în care scrie că nici măcar țânțarilor nu le place mirosul de citronelă, așa că voi fi protejată chiar și de creaturile care șuieră. Grozav, nu?

Puteți vizualiza și comanda brățările făcând clic aici.