Loading...
Ikona košíku Coșul este gol 0 0 lei
Loading
Coșul este gol
Cumpărați încă de  lei și primiți transport gratuit.

Mănuși cu gheare din plastic - gadget excelent pentru grădină

27.04.2022 12:16

Primăvara aduce mereu de lucru în grădini, balcoane, terase, locuri din fața casei și nu numai acolo. Primăvara este momentul să lucrezi în grădină și, de asemenea, senzația minunată de a vedea totul verde și înflorind frumos.

Îmi amintesc că, când eram o fetiță, i-am spus bunicii mele de ce își dă de lucru să replanteze și să înțepe florile pe care le creștea din semințe. Fiecare Astra a trecut prin mâinile ei de mai multe ori. La urma urmei, asterii sau panselutele pot fi cumpărate deja pre-crescute, gata să fie plantate.  Bunica zâmbea mereu și încerca să-mi explice că îi place foarte mult aceast lucru. Nu înțelegeam atunci, am înteles acum.

Mă simt la fel acum ca și bunica mea atunci. Mâinile în lut înseamnă o mare relaxare pentru mine. Singurul lucru care nu-mi place este murdăria din spatele unghiilor sau degetele înțepate de la spinii mărăcinilor care cresc în jurul pereților cabanei noastre.

De aceea port mănuși când lucrez în grădină, care au gheare practice de plastic pe degetele mâinii drepte, ceea ce imi usurează mereu munca.

Mănuși practice cu gheare

Nu este nevoie să aveți greble sau o sapă. Sapi în pământ cu mănușile tale și gata. Ghearele se descurcă perfect chiar și cu lut mai dur și nici măcar nu se deteriorează de pietricele (plasticul este foarte puternic). Așa că nu trebuie să te întinzi în mod constant la uneltele de muncă, deoarece ghearele pot face față majorității muncii.

Cu mănușa dreaptă cu gheare sapi în pământ, cu mănușa stângă fără gheare ții floarea sau răsadul și le acoperi cu pământ.

Un mare avantaj al mănușilor este banda elastică practică care îmbrățișează ușor mâna pentru ca lutul să nu cadă în mănuși. Acest lucru este grozav, deoarece mănușile clasice de cauciuc fără împletituri sunt pline de murdărie după o perioadă de lucru, ceea ce este neplăcut pe degete și este necesar să le golești. Cu aceste mănuși, murdăria nu are șansa să ajungă acolo unde nu este locul, iar mâinile tale vor rămâne curate.

Dacă sunteți în căutarea altor unelte practice pentru grădină, puteți vizualiza întreaga categorie de unelte de grădină aici.

Mănuși practice pentru grădină

Dacă aveți lucrări în grădină, asigurați-vă că aveți aceste mănuși. Sunt grozave pentru lucrări mici de grădinărit - săpat în pământ, plantare de flori și răsaduri sau poate săpați bulbi pentru depozitare toamna. Aceste mănuși se vor folosi în fiecare grădină, seră și oriunde lucrați cu lut. Este o modalitate excelentă de a simplifica munca.

Articolul a fost scris pentru tine de clienta noastră Jana