Loading...
Ikona košíku Coșul este gol 0 0 lei
Loading
Coșul este gol
Cumpărați încă de  lei și primiți transport gratuit.

Testarea setului de capace din silicon pentru recipiente

11.03.2022 21:55

Îți lipsesc în mod constant capacele recipientelor? Avem o soluție!

Astăzi aș dori să vă prezint un gadget grozav în fiecare bucătărie - capace de silicon pentru veselă.

Pentru unii, mașinile de spălat „mănâncă” șosete, la noi cineva probabil „mâncă” capace de pe boluri și a recipientelor pentru depozitarea alimentelor. Am mereu mai multe boluri fără capac în bucătărie (bineînțeles că nu le-a văzut nimeni și nimeni nu le-a avut niciodată în mână), sau pentru o schimbare capac fără boluri. Utilizarea este atunci complet nimic. Capacele sunt de aruncat și nu putem pune decât lucruri în boluri care nu se usucă și nu au nevoie de capac. Și chiar sunt puține dintre ei.

Așa că am încercat un set de capace din silicon de la e-shop-ul numai-cele-bune.ro, și sunt foarte mulțumită. Nu mai trebuie să caut capace și pot folosi boluri și recipiente care altfel ar fi inutilizabile.

Setul include 6 capace din silicon. Capacele vin în diferite dimensiuni - au 7 cm, 10 cm, 12 cm, 15 cm, 17 cm și 20 cm. Sunt bine așezate și nu ocupă aproape deloc spațiu.

Capacele sunt din silicon alimentar, pot fi folosite în frigider, congelator și cuptor cu microunde. Capacele sunt flexibile și se adaptează la boluri. Se întind ușor sau, dimpotrivă, se adaptează la diametrul mai mic al vasului. Pot fi folosite pentru orice - chiar și boluri, căni, căni de măsurat - pentru tot ce aveți nevoie. Le folosesc în principal pe căni la microunde - cand vreau să reîncalzesc ceva sau poate să topesc untul.

Când este folosit într-un cuptor cu microunde, este bine ca să nu iasă nimic din conținutul încălzit din ceașcă sau castron. Capacul păstrează frumos conținutul în interior - spre deosebire de capac. Acest lucru elimină curățarea neplăcută a cuptorului cu microunde - untul poate face acest lucru, de exemplu, se întinde frumos peste tot în cuptor - acesta nu se va mai întâmpla cu capacul.

Capacul va funcționa, chiar dacă vrem să înghețăm ceva. Capacele pot fi folosite și în congelator, așa că dacă a mai rămas sos, de exemplu, trebuie doar să trageți capacul peste vas sau bol și puneți-l în congelator.

Probabil că nu trebuie să descriu păstrarea în frigider. E doar bine. Gata cu tartine cruste și uscate, prajituri și alte feluri de mâncare - din nou, doar trageți capacul peste bol și gata.

După utilizare, pur și simplu clătiți capacele cu apă.

Capacele se etanșează foarte bine, astfel încât mâncarea de sub ele rămâne frumos proaspătă. După utilizare, pur și simplu scoateți-le de pe bol - apucați mânerul și capacul este jos.

Așadar, dacă, ca și mine, vă confruntați cu pierderea capacelor, asigurați-vă că încercați acest set practic de capace din silicon din e-shop-ul Numai-cele-bune.ro. Sunt extrem de mulțumită și pot folosi acele boluri care au capacele pierdute.

Articolul a fost scris pentru tine de clienta Jana