Loading...

0
Loading
Coșul este gol

Două categorii

Două categorii

Pentru față, corp și păr. Se aplică pe pielea umedă. Masați ușor prin mișcări circulare. După spălarea părului, aplicați câteva picături de ulei pe vârfuri. Acest lucru va împiedica despicarea firului de păr.

Mai multe informatii

ID: 3118629

5 bucăți 3-4 napon belül elküldjük

Mărfurile sunt rezervate în depozitul nostru asociat în Cehia. După transportul necesar (1-3 zile) în propriul depozit le vom expedia fără întârziere.

78 lei
78

BIOARGAN - uleiul de argan de 100% este un ser de înfrumusețare cu o concentrație optimă de substanțe importante, cum ar fi carotenoizi, squalene și fitosteroli. De asemenea, conține o cantitate mare de tocoferoli, denumită colectiv vitamina E. Uleiul de argan ajută la reținerea umidității pielii și o asigură cu nutrienți. Influienâează direct formarea de colagen și elastină și, astfel, previne ridurile. Încetinește semnificativ îmbătrânirea pielii. Deoarece are efecte antiseptice, poate accelera vindecarea locurilor iritate. Este potrivit pentru toate tipurile de ten și pentru toate vârstele. 100% ulei de argan bio fără conservanți, parfumuri sau coloranți bogat în vitamina E naturală, F și coenzima Q10 calmează pielea iritată și vindecă cicatricile mici previne eficient îmbătrânirea pielii și ridurile stimulează producția de colagen și elastină, previne formarea vergeturilor pentru îngrijirea feței, părului, unghiilor și pielii bine combinat cu alte produse cosmetice