Loading...

0
Loading
Coșul este gol

Două categorii

Două categorii

Mască de protecție de unică folosință New Baby

Mască de protecție de unică folosință New Baby

Mai multe informatii

ID: 4339862

15 bucăți mărfuri în propiul stoc

Mărfurile le avem în propriul stoc și în dependență măsura utilizării depozitului le vom expedia fără întârziere.

100+ bucăți expediere până la 3-4 zile

Mărfurile sunt rezervate în depozitul nostru asociat în Cehia. După transportul necesar (1-3 zile) în propriul depozit le vom expedia fără întârziere.

12 lei
12
Caracteristici
Culoarea alb
Material 100% poliester
Producător New Baby
Mărimea univesală

Masca de protecție cu trei straturi a brandului ceh New Baby,  este destinată unei singure utilizări. Masca este gata să mențină curățenia, igiena și rezistența la bacteriile care ne înconjoară. Materialul nețesut este protejat de un agent special bactericid și hidrofob. Conține ioni de argint care controlează bacteriile printr-un mecanism triplu.

Tratamentul antibacterian al materialului nețesut pe bază de argint previne dezvoltarea bacteriilor pe suprafața sa. Nanoparticulele de argint au activitate bactericidă și fungicidă. Echilibrul natural al florei bacteriene de pe pielea corpului nu este afectat. Tratamentul de suprafață utilizat în Lam Protect este un agent antibacterian nemigrant.

Aceasta înseamnă că funcționează pe produs fără formarea de regiuni inhibitoare (confort Agar- Diffusionsplattentest (SN  195 920)). Pentru a crește volumul de siguranță împotriva picăturilor care transportă bacterii, materialul nețesut este dotat cu o acoperire hidrofobă suplimentară care împiedică ătrunderea lichidului în materialul nețesut.

În cazul umezelii, se eliberează ioni de argint antibacterieni, dacă este necesar, care împiedică înmulțirea ulterioară a celulelor bacteriene și astfel ne protejează sănătatea. Masca este fixată cu elastice în jurul urechilor și astfel se adaptează perfect la forma feței.