Loading...

0
Loading
Coșul este gol

Două categorii

Două categorii

Vanish Gold Powergel - îndepărtarea petelor înainte de spălare, 200ml

Vanish Gold Powergel - îndepărtarea petelor înainte de spălare, 200ml

Mai multe informatii

ID: 261257

2 bucăți expediere până la 24 ore

Mărfurile le avem în propriul stoc și în dependență măsura utilizării depozitului le vom expedia fără întârziere.

22 lei
22

Soluție pentru îndepărtarae petelor înaite de spălare. Cu ajutorul noului capac inovativ  va îndepărta și cele mai rezistente pete. 

1. Deschideți capacul
2. aplicați pe pete prin mișcări circulare
3. lăsați 5 minute să-și facă efectul
4. spălați ca de obicei

Citiți întotdeauna instrucțiunile de spălare de pe haine sau țesături.  Potrivit pentru țesăturile albe și clorate. Înainte de utilizare testați pe o suprafață ascunsă.  Clătiți și lăsați să se usuce. Nu frecați petele  de ciocolată. Nu folosiți pentru lână, mătase sai piele, materilae lăcuite(lemn) sau metalice, nu utilizați entru hainele care se curăță uscate.

Sfaturi de utilizare cu siguranță și de ajutor prealabil până la venirea medicului: Nu lăsați laîndemână copiilor. Evitați ontactul cu ochii. În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu multă apă și adresați-v ă medicului. În caz de înghițire, contactați imediat medicul și arătați recipientul sau eticheta. Protejați ochii și fața. După utilizare clătiți mâinile cu acuratețe.  
Compoziție: 5-15% surfactanti neionici, <5% agenți activi de suprafață anionici, policarboxilați, enzime, 1,2-benzizotiazol-3 (2H) -onă, 2-metil-2H-izotiazol-3-onă parfum. Risc specific: pericol de lezare gravă a ochilor.

Substanțe periculoase: acid benzen-, derivați mono-C10-14-alchil, sărurile de sodiu, alcooli, C12-16, 7EO etoxilați, 3EO, alcooli, C12-15, ramificat și liniar etoxilat.